Constant ruzie met je tiener-zoon/dochter?

  • Haalt jouw zoon of dochter slechte cijfers op school?

  • Is hij/zij niet meer vooruit te branden?

  • Zit jouw tiener alleen maar te blowen, drinken, gamen of klagen?

Oftewel, vermoed je dat jouw zoon of dochter in de problemen zit. Of wat extra hulp nodig heeft? Dan biedt jongerencoaching een oplossing. Meer weten? Vraag een gratis coachingsgesprek aan.

Gratis coachingsgesprek
 

Grijp in en voorkom grote problemen

Bovenstaande kunnen namelijk signalen zijn van probleemgedrag. Vervelend en ook lastig om mee om te gaan. Misschien lijkt het onmogelijk om hier met jouw tienerkind uit te komen. Maar wees gerust, als je op tijd met je kind hierover in gesprek gaat en hem/haar de juiste structuur biedt, dan zijn grotere problemen te voorkomen.

Presteren ondanks alle prikkels

Jongeren van nu hebben naast verantwoordelijkheden ook veel verleidingen die zij moeten weerstaan. Hun adolescentie is een levensfase waarin zij moeten presteren op school of studie, moeten werken voor hun geld en ook op eigen benen moeten leren staan. Tegelijkertijd willen ze ook plezier hebben met vrienden en nieuwe dingen uitproberen.

Combineer dit met vele prikkels die zij krijgen, zoals die van hun mobiele telefoon en van social media. Hierdoor hebben steeds meer jongeren problemen om zichzelf te motiveren, te concentreren en om hun verantwoordelijkheid te nemen.

Hier is gelukkig een oplossing voor.

Coaching bij probleemgedrag

Even voorstellen: "Ik ben Aik Kramer, oprichter van GenerationWhy - een organisatie die preventie jeugdhulp verzorgt voor gemeenten en scholen. Dit houdt in dat wij met onze programma‘s voorkomen dat jongeren met negatief gedrag echt in de problemen komen en alleen nog met specialistische hulpverlening geholpen kunnen worden.

Daarnaast bied ik individuele jongerencoaching. Inmiddels heb ik persoonlijk honderden individuele jongeren begeleid als coach en duizenden jongeren bereikt met de workshops en trainingen van GenerationWhy."

"Door de coaching van Aik zit ik weer lekker in m'n vel, heb ik minder behoefte aan feesten."

Dennis, 17 jaar

Wil je jouw kind motiveren en nieuwe structuur geven?

Wil je goed met hem/haar communiceren en een vertrouwensrelatie behouden? Ervoor zorgen dat hij/zij zich weer prettig voelt? Hem/haar helpen te presteren op school en zich leren zich staande te houden in de wereld?

Wil je weten of individuele coaching ook iets is voor jouw zoon of dochter? Vraag een gratis coachingsgesprek aan.

Ontvang een gratis coachingsgesprek