Afbeelding

Events voor jongeren

Wij organiseren aansprekende events voor jongeren. Op die manier maken wij moeilijk bespreekbare onderwerpen weer toegankelijk en behapbaar.

Ondanks alle huidige mogelijkheden om online met elkaar te communiceren, hechten jongeren nog altijd veel waarde aan fysieke bijeenkomsten.

De aantrekkingskracht van een fysiek event zit 'm in de mogelijkheid om te netwerken en om face-to-face kennis en ervaringen uit te wisselen. Het is een beleving!

Gezamelijk oplossingen vinden

Voor jongeren en jonge volwassenen kunnen events (bijeenkomsten) dus goed worden ingezet om bepaalde lastige thema's bespreekbaar te maken. Dit draagt bij aan bewustwording en acceptatie. Events kunnen dan ook een krachtig onderdeel zijn van een preventie- of onderwijsprogramma.

Ownership

Wij organiseren events niet alleen voor jongeren maar ook met jongeren. Dit ownership zorgen niet alleen voor een goede opkomst maar ook voor diepgang. De juiste promotie, insteek en interactievormen dragen allemaal bij tot het succes van een event.

Voorbeelden

Bekijk hier voorbeelden van onze events:

Concurrentie in beeld: Een events over prestatiedruk onder jonge volwassenen

CJG voor jongeren: Een congres voor professionals over jongerenparticipatie bij het CJG

De Problemenshow: Avondprogramma's voor jongeren over o.a. Pesten en Geld

Quarterlife: kansen, kopzorgen en keuzes: Een event voor twintigers over keuzestress

 

De mensen vanGenerationWhy stellen zich open en positief op en nemen de tijd om te luisteren. Afspraken worden nagekomen.

Lodewijk de Ruiter (Manager Flinty’s Jongerencentrum)

Ook een event laten organiseren?

Laat het weten via het contact formulier beneden.